Ranta Images / Shutterstock.com

Goed nieuws voor complotdenkers: met 5G kan je samenzweringstheorieën nóg sneller verspreiden

Complotdenkers moeten juist blij zijn met het nieuwe 5G-netwerk, vinden telecombedrijven. “Hiermee kan je samenzweringstheorieën meer dan 50 keer sneller verspreiden dan met 4G”, laat een woordvoerder weten. 

“Wat voor complot je ook aanhangt, of het nu denkt dat vaccineren slecht is voor kinderen, of je gelooft in omvolking, of voor ons part in het idee dat 5G corona veroorzaakt: je krijgt het veel sneller gedeeld onder een grotere groep mensen. Tel uit je winst.”

Een man die zojuist een 5G-mast met kerosine heeft overgoten reageert nog wat terughoudend op het bericht. “Dat kunnen ze nou wel zeggen, dat het sneller is, maar ja, hoor je van wie het komt? Ik ga me denk ik eerst wat breder informeren voor ik drastische stappen neem”, zegt de man, terwijl hij een lucifer afsteekt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hallo zeg, ik ga niet voor Jan met de korte naam tienduizenden satellieten met 5.G de ruimte in sturen, wat denk je dat dat wel kost ?
Zo kunnen we dergelijke flauwe reacties, als hierboven, bijsturen en voorkomen en dat is wat waard.

Reageer
gravatar

Met tienduizenden raketten zeker ? Of met net zoveel stratobalonnen, zoals in de tweede Kingsman-film ? Ik dacht het niet !

gravatar

Nu ik extra tijd heb, heb ik een kinderversje bedacht:
“Ik ben een klein kaboutertje,
ik woon hier in het bos,
soms ben ik wel een stoutertje,
dan neuk ik er op los”.

Leuk, hè ?

Reageer
gravatar

Merkwaardig versje. Monsieur d’Urinoir mag alleen neuken als hij lief is. Dat is hij eigenlijk altijd, want ik heb hem sinds onze bruiloft goed opgevoed.