Studio Speld / Shutterstock.com

Gezin bouwt meubelboulevard in achtertuin om toch Pasen te kunnen vieren

Corona of geen corona, de familie Hakselvoorts viert hoe dan ook Pasen dit jaar. Daarom hebben zij in de achtertuin van hun twee-onder-een-kapwoning zelf een meubelboulevard gebouwd. “Als wij niet met het hele gezin naar de meubelboulevard kunnen, dan komt de meubelboulevard naar ons,” zegt vader Gerard.

Gerard herinnert zich niet anders dan dat ze met Pasen met het hele gezin tussen de buffetkasten en salontafels hebben gestruind. “Dat deed ik als een klein jongetje al. Vader en moeder maakten dan ruzie over een tuinset die ze überhaupt nergens kwijt konden en ik werd door mijn oudere zus opgesloten in een nachtkastje. Wij zijn een familie van tradities en daar komt niks of niemand tussen.”

“Kijk, uiteindelijk gaat Pasen niet om chocoladekonijnen, brood met amandelspijs of eitjes zoeken,” vindt moeder José. “Dat is voor mij niet de paasgedachte. Pasen gaat maar om één ding: met het hele gezin samenkomen om verveeld rondsloffen in woonmall Alexandrium.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

The Passion. Ongelofelijk dat dit spektakel nog nooit georganiseerd werd in en door Woonmall Alexandrium, terwijl hele volksstammen daar tijdens de paasdagen verbinding zoeken. En wat te denken van Ikea? Ook zo’n zielig en bekrompen denkend stel. Ieder jaar weer tracht men met Zweedse paasballetjes de gemoedstoestand van dit deel der natie hoog te houden, terwijl enkele uren na het bezoek aan de ballenbak en het bedrijfsrestaurant daar, duizenden thuis boven te pot hangen om de troep te lozen. Bijzonder is wel dat zij die bij god niet weten hoe men 1,5m afstand dient te houden en ieder jaar weer tussen die ellende wensen door te lopen. Een algemene nieuwe naam voor deze treurnis is dan ook zo verzonnen: Brandhaard.

Hou je veilig!

Reageer