shellygraphy / Shutterstock.com

Man leest na het versturen zijn mails altijd nog even na op fouten

De 31-jarige Melle is communicatiemanager bij een e-learningbedrijf en hecht er dan ook veel waarde aan dat zijn mails goed en correct geschreven zijn. “Zo gênant anders.” Daarom leest hij zijn mails na het versturen altijd nog even na op fouten.

“Je wil gewoon niet een domme dt-fout hebben gemaakt zonder dat je daarvan op de hoogte bent. Dat alle achttien ontvangers je blunder hebben gezien terwijl jij dat niet weet en je er dus niet de rest van de dag voor kapotschaamt. Je wil jezelf toch niet de kans ontnemen om ‘nog is goed’ te piekeren over je taalvaardigheid en of andere mensen je eigenlijk wel geschikt vinden voor deze baan, met als gevolg een soort kramp in je buik waardoor alle andere taken de rest van de dag niet meer zo goed lukken? Nee, precies. Daarom check ik alle mails altijd nog even goed, meteen na het versturen. Een aanrader.”Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *