fizkes / Shutterstock.com

Mara werkt fulltime om iedereen te kunnen bedanken voor hun snelle reactie

'Bedankt voor je snelle reactie'

Mara heeft een nieuwe baan. Ze werkt vanaf nu fulltime, zodat ze iedereen terug kan mailen om te bedanken voor hun snelle reactie.

“Bedankt voor je snelle reactie”, schrijft Mara in haar eerste mailtje van de dag. Ze krijgt zo veel mailtjes binnen, dat ze blij is dat ze vijf dagen achter elkaar minstens acht uur per dag de tijd heeft om mensen snel en dankbaar terug te mailen.

Op vrijdagmiddag werkt Mara hard om voor het weekend nog alle mensen te bedanken voor de snelheid van hun mailcorrespondentie. “Fijn dat je zo snel….”, typt Mara jolig. Ze haalt het weg. “Bedankt voor je snelle reactie.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Matthijs, directiewoordvoerder van De Speld, ik kan mij voorstellen dat de directie, de redactie en de opmaker heel blij zijn met de bijzonder ijverige Maria, die vol plichtbesef iedere uur de lezer bedankt die net heeft gereageerd.

Maar Matthijs, had je niet even de moeite kunnen opbrengen om haar naam goed te schrijven?

Reageer