Shutterstock / Studio Speld

Koen (28) heeft zijn handen eraf gewassen

De 28-jarige Koen is de afgelopen weken iets te voortvarend te werk gegaan met het wassen van zijn handen. Hij heeft zijn handen er helemaal afgewassen.

“Na drie dagen kreeg ik al schrale handen, na een week begonnen de blaren. Maar het RIVM bleef adviseren om de handen te wassen, dus ging ik door en door. Tot wel 200 keer per dag. Vanochtend lukte het ineens niet meer om de kraan dicht te draaien. Ik had mijn handen er helemaal afgewassen.”

Hoewel Koen zijn handen mist, ziet hij er ook de voordelen wel van in. “Ik kan niet meer aan m’n gezicht zitten, dus ik heb veel minder kans om besmet te raken. En ik kan ook weer veilig over straat. In theorie dan, want ik krijg de voordeur niet open.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Koen heeft zo’n account niet nodig,. Om een druiper te vermijden heeft hij zijn wormvormig aanhangsel er ook afgewassen.
Zouden meer mannen moeten doen.