Shutterstock: sergey causelove

Klik hier voor een EXCLUSIEVE gratis masterclass ‘mensen online oplichten’

Hoi, welkom bij dit artikel, leuk dat je leest. Je denkt misschien: hoe kan ik zelf zo’n irritante aasgier worden die anderen belooft snel rijk te worden, maar die ze eigenlijk geld uit de zak klopt? Nou, dat gaan we je vandaag vertellen, en het antwoord is eigenlijk heel simpel. 

Kijk, iedereen kan mensen oplichten. Veel mensen vertelden ons dat we het echt niet kunnen maken om mensen op te lichten, maar zie ons nu. We hadden het gevoel dat er meer in het leven zat dan op eerlijke manieren geld verdienen. Je moet vooral niet te veel nadenken en gewoon onze masterclass volgen. Je zit al op het goede spoor. Je moet alleen modelleren wat anderen doen om zelf een succesvolle oplichter te worden. Hier zijn de stappen die je moet volgen:

Vlieg een weekend naar Bali, huur een vakantievilla, neem daar in dat weekend veertien vlogs met veertien verschillende outfits aan op en doe alsof je daar woont. Zeg: ‘Ik woon hier, dit is mijn villa. Wil je ook in een villa wonen? Koop dan mijn waardeloze masterclass. Je verdient er binnen een maand 10 K mee.” Vraag je vader of moeder om een kleine lening van 50.000 euro om iedereen op YouTube te spammen met je nep-video.

Vraag twee van je dommere vrienden een matige vlog op te nemen bij wijze van testimonial voor op je website. Laat ze dingen zeggen als: ‘we zijn binnen een kwartier rijk geworden! Het werkt echt!’ Beloof ze dat ze binnen een week tien euro krijgen als ze voor de rest van hun leven met hun gezicht op jouw oplichterswebsite willen staan.

Praat een soort taal waarin je veel Engelse termen op de lelijkste manier verbastert naar het Nederlands. “Ik heb de afgelopen maand alleen voor meer dan 10 K aan pure profit gemaakt.” Alleen met zulke taal word je een legit oplichter.

Oja, er is nog een, supergeheime stap, die niemand anders je op het internet vertelt, luister daarvoor naar ons. He, en om het nog wat aanlokkelijker te maken, een bro-dealtje tussen jou en ons: je hoeft er alleen maar Vage Kennis van De Speld voor te worden. Klik hier om je aan te melden als Vage Kennis en we vertellen je de laatste tip, de secret sauce.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *