Gary Ullah / Wikimedia Commons

Romeinen klagen Rumag aan voor gebruik puntjes tussen de woorden

De problemen blijven zich opstapelen voor Rumag. Gisteren werd in Zondag met Lubach al wereldkundig gemaakt dat ze hun quotes uit het Engels jatten, vanochtend kreeg het populaire mediamerk een gepeperde brief op de deurmat van de Romeinen. De oude beschaving beschuldigt Rumag ervan hun manier van schrijven, met puntjes tussen elk woord, te hebben geplagieerd.

“Allemaal leuk en aardig die puntjes, maar wij deden dat 2000 jaar geleden al”, zegt advocaat Marcus Tullius Cicero namens de Romeinen. “Het is onderdeel van onze beschaving, je kunt dat niet zomaar kopiëren en op een T-shirt zetten. Hoelang nog, Rumag, zult u ons geduld op de proef stellen en ons plagiëren?”

De Romeinen eisen dat Rumag, als het schuldig wordt bevonden, publiekelijk voor de leeuwen wordt gegooid. “Zoals ze bij ons zeggen: DURA·LEX·SED·LEX.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De Designpolitie en Herman van Bostelen plaatsten eind vorige eeuw al puntjes tussen de woorden van de koppen in het tijdschrift Blvd. in plaats van spaties?‬

Reageer
gravatar

Als populair, grappig en geliefd lid op het reactieforum van De Speld word ik ook regelmatig gekopieerd.

Heeft het voor mij zin om advocaat Marcus Tullius Cicero in te schakelen?

Mijn vraag aan hem is: Kan ik er wat aan verdienen? 💲💲

Corrie.

Reageer
gravatar

Wat sneu voor de leeuwen; die breken gegarandeerd hun tanden op Rumag. Wie is trouwens die Lex ? Werkt hij bij Dura Vermeer ?

Reageer