Rumag / Wikimedia Commons

Rumag / Wikimedia Commons

RUMAG helemaal niet failliet, had jaarverslag van ander bedrijf gekopieerd

RUMAG is helemaal niet failliet. Hoewel het online platform woensdag door de rechtbank failliet werd verklaard, heeft het bedrijf achter RUMAG nog meer dan genoeg financiële middelen. Het jaarverslag van RUMAG dat de rechtbank inzag bleek simpelweg gekopieerd van een ander bedrijf.

"Ja, moet kunnen toch", zegt de eigenaar van RUMAG. "Jaarverslagen zijn nu eenmaal een grijs gebied. En wij hadden wat extra punten toegevoegd, dus eigenlijk leken de documenten helemaal niet op elkaar. Mensen die ons betichten van plagiaat of creatieve armoede zijn gewoon jaloers dat wij met zo weinig moeite een jaarverslag weten te maken."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *