Shutterstock / Bjoern Wylezich

Shutterstock / Bjoern Wylezich

Vrouw met Blokkerspaarkaart heeft eindelijk genoeg punten voor een Blokker

Eveline uit Sliedrecht verzamelt al jaren spaarpunten bij de Blokker, met resultaat: ze heeft inmiddels genoeg punten voor een Blokker. "Hartstikke leuk natuurlijk", zegt Eveline. "Zo'n extraatje voor de trouwe klant. Maar wat moet ik ermee?"

Als ze iets bij de Blokker koopt laat Eveline aan de kassa altijd even haar app zien. "Niet dat ik ooit het idee het echt ergens voor te sparen, maar het voelde goed om punten te krijgen. Dat ik nu gratis een Blokker mag afhalen, tja."

"Ik denk niet dat ik mijn digitale spaarkaart nu al ga inwisselen," zegt de Sliedrechtse. "Liever spaar ik nog even door, tot ik genoeg punten heb voor iets waar ik echt wat mee kan, zoals een vaatdoek."


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *