Maurits90 / Wikimedia Commons

ME: ‘Vanavond klappen voor samenscholende jongeren’

Na het klappen voor het zorgpersoneel en het klappen voor de afgetreden minister Bruins, komt nu ook de mobiele eenheid met een initiatief: klappen voor samenscholende jongeren.

“Er zijn nog steeds klojo’s die in groepen afspreken in parken en supermarkten en geen afstand houden. Soms hoesten ze zelfs expres naar voorbijgangers”, is in het Facebook-evenement van de ME te lezen. “Daarom komen wij in actie.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit is een mooie gelegenheid om die junkies die met 4 man in een auto op de parking hangen even ‘te ruimen’.
Veel parkeerterreinen staan leeg, nu kan je die paupers makkelijk pakken.

Reageer
gravatar

Welterusten en morgen weer gezond op.
Pas a.u.b. op bij die picknicktafel met de spugende mannetjes.

Eva

Goed advies.
Hoewel ik de lol ervan zie wordt het snel net wat te veel.
Ik houd er toch rekening mee.
Angela Merkel is ook al in quarantaine.

De vernedering die ik vaak meemaakte lag op dit vlak.
Dan zijn ze allemaal heel sentimenteel over homo’s, en je hoort er van een die uit de school klapt dat ze hun sperma op de deurknop achterlaten van het toilet als herkenning voor elkaar.

En dan die negers met een grote bobbel tussen hun benen die met die blonde meisjes paraderen, en intimiderend ook. En je moet altijd blijven applaudisseren.
Ik kreeg voor die vrouwen dezelfde gevoelens als voor die deurknop.

Alles wat ze promoten ligt op dat vlak.
Ik gaf die vrouwen de schuld.
Niet hen.

Niet individueel bedoeld. Maar niettemin. Als zij dat 1 keer zouden horen zou de hele wereld bol staan van verhalen over racisme. En dat is ook het geval.
Laten we de trauma’s maar even, het is al erg genoeg.

Bij de vele beproevingen krijg je dan te horen dat het je karma is.
Dan maar liever Jezus aan de rechterhand van God in de hemel.

Ik heb er zelfs bij gezeten dat ze van een politieke partij of de media hun plannen bespraken in dit opzicht, tegen dit soort racisme. Hoe gênant is het dan om je je beste vrienden te zien paraderen en publiceren alsof ze verzetshelden zijn.
Waarom? Omdat ze het hele jaar bezig zijn met hun volgende vakantie. Steeds verder weg, 3 keer per jaar.
En daarom voelen dat ze die mensen hier ook moeten toelaten.
Het soort democratie van die kleine boer die de eerste camping begon om overeind te blijven, en toen hoofd VVV werd om iedereen te helpen in die richting.

Reageer
gravatar

Albert Heijn ging weer open gelijk met de quarantaine.
Waar buiten de bankjes stonden hing nu een lelijk blauw bord aan de twee kanten van de hoek tot aan de grond.
De voorman van de bouw die de ingang van Albert Heijn aan de andere kant gezet hebben bij de ingang van een schooltje, alle bomen omgehakt, spoog stoer voor zich uit toen hij langskwam.

Reageer
gravatar

Duffe soep, die opmerking van rationaliteit. Rationalisering van hun eigenwaan. Ja, dat wel.
Je komt niet 1 rationeel iemand tegen. Ze gaan ervan uit dat Christus voor al hun zonden blijft betalen en doet hij dat niet is hij een bedrieger. Dat geldt ook voor niet-christenen. Ze raken hun grip op de situatie een beetje kwijt.

gravatar

De volgelingen van Maitreya zijn allemaal Joden die tot het inzicht kwamen dat ze niet te ver moeten gaan met Jezus te verketteren; ze zeggen dat juist de Christenen het meest cynisch zijn, en dat die Jezus enkel in de hemel kunnen zien. Echter Benjamin Creme (de boodschapper van Maitreya) vanaf de eerste keer dat ik hem sprak toen ik (nog) geen enkele affiniteit had met christendom, vroeg of ik dacht dat ik Jezus was, hij was zelf een Jood, zo graag wilde hij die mensen voor schut zetten.

gravatar

En dan Maitreya die meer dan honderd tv interviews gaf. Iemand uit Slovenië bezocht hem in de Whitechapel moskee in Londen, waar de leraar door sjeiks uit Saoedi-Arabië werd afgeschermd die de bezoeker ondervroegen over Bosnië, hier worden de moskees door hen gesponsord. (Ook in de rest van de EU.) Ze zullen ook wel zijn tv interviews gesponsord hebben. In Rusland en China, enz. zijn veel Moslims.

gravatar

Gisteren kwam ik aan een picnictafel een man tegen van 81 die zei het is allemaal onzin.
Hij zei 100.000 doden is niks, ik zal ook wel tot de doelgroep horen, dan moet ik ook maar dood.
Terwijl hij emotioneel werd vloog het spuug uit zijn mond.

gravatar

We hadden het even over de eetgewoonten.
Er kwam nog iemand met zijn verhaal en toen kwamen de buien. Hij zei ‘vroeger aten wij ook alles op, een varken ging er helemaal in, zelfs de oren en de staart, die gingen in de soep. De darmen ook, die heten nu smulletjes.’

gravatar

In de kerk waar Maarten Luther preekte zit nog steeds de steen Judensau, ‘zeug Joden’. Joden die zuigen aan de tepels van een varken. Omdat ze geen vlees aten. Aan de Duitsers kun je wel zien dat ze dat wel doen.