shutterstock.com/Diego Cervo

Uitgeputte vibrator kan niet meer en wil niet geloven dat Geertje pas één week thuiswerkt

Sinds het kabinet zondag aanvullende maatregelen heeft getroffen in de strijd tegen het coronavirus, heeft de vibrator van Geertje de zwaarste tijd van zijn leven. “Ik kan niet meer. Het lijkt wel of dit al een maand aan de gang is, maar er is nog geen week om.”

De lichtblauwe vibrator vertelt dat hij zelfs aan de lader hangend nog gebruikt wordt. “En als mijn batterij weer vol is neemt ze me mee in bad, onder de dekens en legt ze me tussen haar benen tijdens het skypen met collega’s.” Volgens het apparaat is hij niet getest op dit overmatige gebruik. “Kom op jongen, probeer ik mezelf dan moed in te spreken, je bent verdomme een neukmachine.”

Het seksgereedschap begrijpt dat in tijden van corona sociaal contact tussen mensen geminimaliseerd moet worden, maar het enige wat hij vraagt is of hij soms even met rust gelaten kan worden in de la van het nachtkastje. “Want als dit tot half april duurt, dan overleef ik het niet.”

De vibrator van Geertje is niet de enige. In heel Europa blijken seksspeeltjes onmisbaar om de geestelijke gezondheid van de bevolking op peil te houden. In Madrid zongen duizenden dankbare Spaanse vrouwen gisterenavond vanaf hun balkons hun vibrators toe.

Dit artikel is gebaseerd op een stuk van onze partners uit Spanje.

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *