PointImages / Shutterstock.com

Kappers blijven alleen open voor strikt noodzakelijke extensions

Na het advies van de brancheorganisatie kappers (ANKO) om ook kapperszaken dicht te doen, zijn er vandaag maatregelen getroffen. Kappers gaan niet helemaal dicht, maar mensen kunnen er alleen nog maar terecht voor strikt noodzakelijke extensions.

De ANKO heeft begrip voor de oplossing, laat een woordvoerder weten. “We moeten er alles aan doen om het risico van verspreiding zo veel mogelijk in te dammen. Maar je moet je ook realiseren dat mensen niet zomaar drie weken zonder extensions kunnen.”

De maatregel gaat vandaag om 18.00u in. Inmiddels staan bij kapperszaken lange rijen van mensen die nog snel even de dooie puntjes of een haarspoelinkje willen laten doen.

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *