shutterstock.com/Cenz07

Mooie designertassen waar je ongezien je hamstervoorraad in kunt vervoeren zodat niemand op straat je haat

Word jij ook zo blij van een nieuwe tas én heel veel eten inslaan, ook al zegt iedereen tegen je dat dat aso is en je wat moet bewaren voor de mensen die écht belangrijk werk doen? Dit zijn de nieuwste trends in designer-tasland om ongezien je hamstervoorraad in te vervoeren. Zo zorg jij ervoor dat ze op straat alleen nog praten over je gevoel voor stijl, niet je gevoel voor drama. 

Zijvakjes met nootjes

In de zijvakjes van deze kanjer passen precies een paar heerlijke extra potten pindakaas. Met nootjes, zonder nootjes, smeuïg, of met een vleugje karamel-zeezout. Wat jij maar wilt! Deze tas voegt zich naar jouw hamsterbehoeften. Je zou denken dat het prettig is als er ook wat pindakaas overblijft voor andere mensen, maar deze tas is er nou eenmaal voor gemaakt dat jij alles meeneemt. En wie ben jij om daar niet naar te luisteren?

Wc-rollen vintage

Niet vier, niet zes, maar maar liefst acht wc-rollen kun je met gemak in deze beauty laten verdwijnen. Geen walk of shame voor jou. Met deze eyecatcher kun je gerust zonder haat over straat en intussen je huis volproppen met liters frituurvet, tomatenpuree, en partyzakken kinderchips. Alles zodat jij het minimaal een dag langer uithoudt dan je buurman. Met z’n Doberman. En drumstel. En kinderen.

Spaghettivormige eyecatcher

Deze knoeperd staat ook wel bekend om zijn handige spaghettivorm. Heerlijk om ongezien toch dat derde pakje pastaslierten in te laten glijden. Want eerlijk is eerlijk, als je nu toch eindelijk koolhydraten mag eten van jezelf, dan ook gewoon gelijk Lady en de Vagebond-stijl. Is er geen Vagebond, of andere Lady? Dan prop je gewoon alles zelf naar binnen; er is toch niemand die het ziet. 

Met deze tassen geen walks of shame meer. De straat is jouw catwalk! Of hamsterwalk, het is maar hoe je het bekijkt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Boodschappen doen met superdure tassen (desigtassen, red.) is wel erg aanstellerig en opvallend, met name als ze vakken bevatten. Als je niet wilt opvallen ga je net als iedereen winkelen (shopping, red.) met een stevige, voordelige boodschappentas (shoppingbag, red.) van een of andere supermarkt.

Reageer