YT: vKook BeYonD THE sCeNE

Party-Roy gaat nu niet feesten, maar houdt zich zoet met gedachten aan monsterparty na pandemie

Het is voor iedereen lastig om in tijden van een pandemie niet lekker te kunnen feesten, maar voor Party-Roy, de jongen die als kind in een ketel Blue Curaçao viel, is het bijzonder zwaar. “Ik leef voor de fun, weetjewel”, zegt Roy, aka mister Bart FUNnekotter, aka Funzel Washington, aka plezierdierzwaarbier, terwijl hij thuis op de bank zit. “Voor mij is party meer dan een motto: het is een way of life. Maar er hoeft niemand ziek voor te worden, snapje. Om door deze periode heen te komen, stel ik me vast voor hoe hard we met z’n allen gaan feesten als we elkaar niet meer zo besmetten.”

Roy springt van de bank af en krijgt zienderogen meer energie. “Voor elke dansmove die ik de komende tijd niet maak, doe ik er straks vier keer zoveel! Voor elke Flügel die ik nu niet ad, neem ik er straks een Salmari naast. De pleinen stromen over en we zullen schreeuwen van geluk!”

Party-Roy begint te glanzen van opwinding. “En weet je wat het is? Een quarantaine is ook maar een soort after waarbij iedereen al naar huis is. Ja goed, het huis stinkt, en ok, je voelt je beroerd. Maar was het het uiteindelijk allemaal waard? Zou je het zó fokking weer doen? Wat denk je zelf pik?” Roy grijnst en trekt een blik bier open en gaat verder met zijn spelletje Dance Dance Revolution. Ziek lekker uit, tot weerziens in betere tijden Party-Roy.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *