Lachen om Home Video's / Kijk.nl

SBS past Lachen om Home Video’s aan naar Kijken naar Home Video’s

SBS past de naam van het programma Lachen om Home Video’s aan naar Kijken naar Home Video’s. Dat maakt de zender vandaag bekend na aanhoudende kritiek van kijkers en Angela de Jong. De huidige naam van het programma zou kijkers een verkeerde indruk van het programma geven.

“Naar Amerikaanse filmpjes uit de jaren ‘90 die ik nu al meer dan 100 keer gezien heb wil ik nog wel kijken, maar daar moet ik inderdaad niet heel hard om lachen”, vertelt John De Mol. Volgens SBS sluit de nieuwe titel beter aan bij waar het echt om gaat bij homevideo’s: zitten, kijken en je na 2,5 uur afvragen wat je in godsnaam met je leven aan het doen bent.

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

t programma op zich is leuk, maar dan wel zonder t commentaar en flauwe langdurige opmerkingen van de presentatrice, welke overigens veel te bekakt is voor dat programma

Reageer
gravatar

linedancen schijnt ook zonde van je tijd te zijn. Je kan nog beter de handleiding van je wasmachine voorlezen aan je zoontje van 1