fizkes / Shutterstock.com

Dit zijn de mensen achter alle onbekende nummers die jou altijd bellen

Je bent gebeld door een onbekend nummer en nu sta je doodsangsten uit. Wil je weten met wie je straks zal moeten terugbellen? Bekijk het hier.

+235 95 39 53 73

Oeh, telefoon uit Tsjaad. Dat treft. Het is niemand minder dan Dionne Stax, die van haar NPO-geld een enorme villa heeft laten bouwen vlakbij de grens met de Centraal-Afrikaanse Republiek. Daar ligt ze al de hele dag in een doorschijnend niemendalletje te wachten tot iemand haar gezelschap komt houden. Maar helaas, ene Rik uit Purmerend heeft wél de moeite genomen om terug te bellen.

+417 42785262

“Hallo met wie spreek ik?” “Ja hallo met mij, ik heb net een kuur gevonden voor Corona.” Dit gesprek had jij kunnen voeren, maar meneertje was weer te schijterig om een buitenlands nummer op te nemen. Weet je wie er niet in grenzen denken? Virussen! En die virussen hebben vrij spel, want de bedenker van deze kuur heeft zichzelf een half uurtje geleden opgehangen omdat niemand hem te woord wilde staan.

+3120 205 04 62

Dit is iemand uit Amsterdam die je website heeft gezien en heel erg onder de indruk is. Ze willen een weeshuis naar je vernoemen en je werk tentoonstellen in New York! Maar ze willen je vooral gewoon even vertellen dat je heel bijzonder bent en dat je mensen raakt.AnoniemO nee, het is Anoniem en hij wil weten hoe het met je is. Hij heeft een hijgerige stem en vraagt of je nog wel eens aan hem denkt en of je gelukkig bent in de liefde. Niet opnemen!

+221 37 39 389

Dit Kaapverdische nummer is waarschijnlijk je vriend Pim. Hij is daar ergens in de buurt op vakantie en zit enorm in de problemen. Nu moet hij zijn ontvoerders zien te overtuigen dat er mensen zijn die hem zouden missen als hij dood was. Hij wist alleen maar één telefoonnummer uit zijn hoofd en dat was het jouwe.

+316-382942123

Het is Rik uit Purmerend. Hij wilde je even laten weten dat hij een fantastische tijd heeft met Dionne Stax. Ze zijn heel erg gelukkig samen, mede dankzij jou!

+22 81 550 33 265

Dit nummer staat geregistreerd in Togo. Het is van de bekende Togolese filantroop Tjompie M’Brap, die samen met zijn oude moedertje de hele ochtend koffiebroodjes heeft lopen bakken om ze te verkopen voor het goede doel. Hij moet nog één koffiebroodje verkopen om aids de wereld uit te helpen, maar ja: dan moet je wel opnemen natuurlijk.

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *