RTL Late Night - Bridget and Leon's Travel Tips / Youtube.com

André Hazes door administratieve fout terug bij Marco Borsato

André Hazes heeft zijn relatie met Bridget Maasland beëindigd om terug te keren bij zijn ex. Door een administratieve fout vormt hij nu een stel met Marco Borsato.

“Dit was natuurlijk niet de bedoeling, maar het is wat het is”, zegt Hazes. “Marco en ik hebben nu vooral behoefte aan rust om ons prille kennelijk hervonden geluk niet te verstoren.”

Borsato is blij dat hij niet meer alleen is. “Het is fijn dat André weer thuis is, ook nu dat in mijn huis is.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn innerlijke stem zei eergisteren dat ik zomaar eens even op de fiets naar de stad zou kunnen gaan. In de ochtend kreeg ik door ‘doe het nu’. Ik zat alleen in de kou buiten. Twee mannen kwamen naar me toe met een microfoon en camera en vroegen me of ze me wat vragen konden stellen. Ik gaf toe aan een interview. Het was de enige vraag, de rest heb ik zelf ingevuld. Over het klimaat en de watersnood.
Ik heb ze verteld dat in Renesse iemand van de ondernemersvereniging zei dat er kansen zitten voor het toerisme in opwarming van de aarde. Dus: commercialisering is de sta-in-de-weg om het probleem te onderkennen.
Vlak nadat ze daar een probleem met me maakten (met hun plotselinge eisen aan hoe ik eruitzie, het laatste houvast aan mens-zijn als de gierigheid toeslaat) begon die shit met grote bouwprojecten in de natuur.

Ik maakte nu zelfs nog een opmerking over de camera dat ik er niet leuk genoeg uitzie voor de vrouwen om me te kunnen geloven. Want zo zijn ze. De kern van de corruptie waar de media bol van staan.

Reageer
gravatar

Dit bericht klopt niet. Volgens mij is André Hazes al een paar jaar geleden overleden. Ik heb dat nog even nagekeken (gesjekt, red.) op Wikipedia. Dat was in Woerden op 23 september 2004. Mijn god wat gaat de tijd snel. Overigens, wie wil daar nou dood worden gevonden?

Reageer