Monkey Business Images/Shutterstock

HR-afdeling selecteert kandidaten op kwantiteit

'Helaas was een andere kandidaat een grotere groep mensen'

Beste Amalia, Anja, Anton, Arantxa, Bert, Christopher, Eleonora, Erik, Elsemieke, Erna, Estelle, Fatima, Felix, Friekwat, Hugo, Gaëtan, Hjalmar, Iskander, Ivan, Jaap, Job, Joep, Jip, Jop, Jouke, Karel, Laura, Lotte, Marc, Maria, Mario, Mathias, Mathijs, Matthijs, Meike, Merel, Mette, Naomi, Nienke, Nurgül, Oscar, Renate, Roderik, Ron, Roseanne, Rudolf, Sanne, Sophie, Tim, Tijgerlelie, Xi en Zebedeus,

Hartelijk dank voor je gezamenlijke interesse in de vacature van office manager bij Apex BV.

Wij kijken bij onze sollicitatieprocedure vooral naar de kwantiteit van de kandidaten. Hoewel we erg onder de indruk waren van je aantal, was er helaas een andere kandidaat die uit net iets meer mensen bestond. We zullen je sollicitatieprocedure dan ook niet voortzetten.
We wensen je met z’n allen uiteraard wel veel succes met het zoeken naar een (nieuwe) functie.

Met vriendelijke groet,

Albert van der Berg, Inge Boerrichter, Boris Bolding, Renate Boschman-Hoppenbrouwers, Paul Coopmans, Michiel Curvers, Emma Doest, Marianne Francke, Henk Grienk, Daniek van Grootveld, Feike Gijsbers, Simon Hazen, Athena van Hecke, Rineke Hendriks-Stark, Romeo Houben, Bridget van Impelen, Theodoor Israël, Sytse van der Kallen, Julie Lachman, Abdelkader Lachraoui, Zefanja van der Luit, Jorrit Mok, Casper Peijs, Fabricio Tax, Zoya Woutsma, Jayce Versluiten, Tamara Vlasboom en Shawnee van Zee

HR-manager

Apex BV

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Jos Maalderink van Apex BV heeft mijn vele malen bekroonde managementbijbel Weighting Methods for Quantity Judgments for Human Resource in Staff Recruitment and Appraisal verkeerd begrepen of zelfs misschien alleen de kaft bekeken.

De kern van mijn boek is: Appraisal van gewichtig manpower leidt tot bigger staff size tegen dezelfde labor expenses.

Een klein disadvantage is echter de increase van het gebruik van calorierijke products in het company-restaurant

Reageer
gravatar

Een fors en gewichtig doch omvangrijk pleidooi voor verbetering van de kiloknallerssalarisratio door inzet van zwaargewichten binnen de organisatie. Vet!