Bridget and Leon's Travel Tips / Youtube.com

5 relaties die wij kapot gaan schrijven

Met de breuk van Dré Hazes en Bridget Maasland is eens te meer bewezen dat zelfs de meest standvastige relatie onder wat gezonde mediadruk kan bezwijken. Hoog tijd om nog eens aan de boom te schudden, en ook deze vijf relaties kapot te schrijven. 

1. Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney

Deze twee zijn zo perfect, dat moet gewoon kapot. Het zal niet makkelijk zijn om dit sportieve duo uit elkaar te dwingen, maar Frenkie is natuurlijk veel op reis. Veel Spaanse steden hebben ook een tippelzone, waar kansarme vrouwen uit de hoorn van Afrika je voor een luizige twintig euro al willen helpen om het stressvolle profvoetballersbestaan voor even te vergeten. Waarom denk je anders dat hij altijd zo jongensachtig glundert?

2. Katja Schuurman en Freek van Noortwijk

Een echte uitdaging, want Katja en Freek hebben een open relatie. Maar hoe open is die relatie nog als wij onze ondeugende stagiair Niek aan het werk zetten? Geloof ons: als hij straks klaar is met het drijven van spreekwoordelijke wiggen, dan blijft er van dat showbizzhuwelijk weinig meer over dan een droevig plasje nasmeulende lichaamssappen.

3. Harry en Meghan

Af en toe moet je groots denken. Zonder ambitie kom je nergens, en onze ambitie is om in Canada Harry’s overspelige tengels op de gevoelige plaat te leggen. Gaysauna The Wet Towel, here we come!

4. Wendy van Dijk en Erland Galjaard

Dit huwelijk heeft nog maar een heel klein zetje nodig. Wist je dat Wendy van Dijk (niet te verwarren met coke-verslaafde Wendy van Dijk) vaak ‘s nachts naar beneden sluipt om naar de publieke omroep te kijken? Hoe verraden zal Erland zich voelen als zijn bloedeigen vrouw ‘s nachts programma’s als Radar, Goedemorgen Nederland en De Monitor terugkijkt? Dit overleeft hun relatie nooit. 

5. Gert Jan Segers en Yolanthe Cabau van Kasbergen

Een prille liefde, maar daarom niet minder kwetsbaar. De twee seksaapjes hebben meermaals te kennen gegeven helemaal gek op elkaar te zijn, maar wij van De Speld zeggen: alles kan kapot. Hoe zou Gert Jan het vinden als we schrijven dat Yolanthe onlangs een rendez-vous had met Eric Wiebes in een bubbelbad dat na afloop grondig gedesinfecteerd moest worden? Precies: helemaal niet leuk.

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Probeert de Speld te concurreren met de roddelbladzijden van de Telegraaf, die berucht zijn om te stoken tussen paren?

Niet doen Redactie, Vage Kennissen zijn daar niet van gediend en bovendien winnen jullie nooit van een krant die voor de roddel wordt gekocht.

Reageer
gravatar

Ik kijk nooit televisie en de roddelbladen sla ik over, Toevallig hoorde ik toevallig op een verjaardagspartijtje van een eeuwig kwebbelde tante, dat …kom hoe heten ze ook alweer… ene sekstbeest Tanja Schuurvrouw getrouwd is met ene kok Frekie van Zuidwijk.

Zij schijnt dikker te worden, maar niet door de kookkunst van haar eega. Het schijnt dat op asociale media flink wordt gegokt wie dan wel de veroorzaker is.

Reageer