Matyas Rehak / Shutterstock & Wie is de Mol

Matyas Rehak / Shutterstock & Wie is de Mol

Wie is de Mol? komt met nieuw seizoen zonder deelnemers

Fans van Wie is de Mol? kunnen hun hart ophalen. Vandaag werd bekend dat het razend populaire programma een nieuw seizoen krijgt dat ‘ingewikkelder en intenser dan alle voorgaande seizoenen’ wordt. Volgens ingewijden is er in het nieuwe seizoen geen enkele deelnemer te zien.

Hoewel AvroTros er zelf nog niets over kwijt wil, weet media-deskundige Tina Nijkamp al te melden dat het nieuwe seizoen complexer dan ooit tevoren zal worden. Ook schijnen diverse redactieleden anoniem geklaagd te hebben nadat ze tijdens de opnames zelf de puzzels moesten oplossen. AvroTros wil dit ontkennen noch bevestigen.

Fans van het programma vragen al langer om een editie zonder deelnemers. Maurice (43) is fan van het eerste uur. “De laatste paar seizoenen wist ik in aflevering 3 of 4 al wie de mol was. Op een gegeven moment heb je de trucjes wel door. En het is áltijd iemand uit de groep. Ja dat wordt op een gegeven moment gewoon te voorspelbaar. In een versie zonder deelnemers wordt het tenminste weer echt spannend.”

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? zal door niemand gepresenteerd worden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *