YouTube - Cargospotter / Shutterstock

Grote opluchting bij Marsha (28): haar vlucht vertrekt als enige wél van Schiphol

Grote opluchting bij de 28-jarige Marsha. Schiphol heeft vandaag meer dan 200 vluchten geannuleerd vanwege de keiharde wind, maar haar vliegtuig richting Londen vertrekt wel gewoon. Een heel geruststellend gevoel.

“Ik was al bang dat mijn vliegtuig uit veiligheidsoverwegingen niet zou vertrekken”, zegt Marsha. “Gelukkig is besloten dat mijn vlucht, in tegenstelling tot alle andere vluchten vanaf dezelfde luchthaven, gewoon doorgang kan vinden. Of hier nou een goede verklaring voor is of niet, ik voel me hier senang bij.”

Marsha kijkt zelfs uit naar de vlucht: “Je zit straks toch wel extra lekker in dat vliegtuig als je weet dat alle andere mensen aan de grond moeten blijven. Normaal gesproken sta je er helemaal niet bij stil hoe bijzonder het eigenlijk is, dat zo’n vliegtuig gewoon ondanks extreme weersomstandigheden in de lucht kan blijven hangen. Zo’n gigantische brok staal, hoeveel weegt zo’n ding wel niet? En dan met twee van die iele vleugeltjes duizenden meters boven de aarde scheren. Ik mag van geluk spreken.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *