RTL Nieuws

Wij hebben alvast de reactie van Rutte op de boze brief van Arib

Vanmiddag schreef kamervoorzitter Arib een boze brief aan premier Rutte. In de brief stelde ze dat de informatiepositie van de Tweede Kamer regelmatig wordt geschaad door het kabinet, omdat ministers eerst aan journalisten hun beleid toelichten en daarna pas aan de Kamer. Lees hieronder de reactie die Mark Rutte aan ons gaf.

“Zeer spijtig, we gaan er alles aan doen om dit te voorkomen. Ik zal dan ook meteen na dit gesprek mijn collega’s hierover inlichten.” – Mark Rutte


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

“Ik bied mijn verontschuldigingen aan aan luie Kamerleden die niet niet de moeite namen of zullen nemen om ‘s morgens in alle vroeger en ‘s avonds laat bij onze persvoorlichtingen aanwezig te zijn.”
(adempauze)
“Het is hun eigen schuld dat ze niet op de hoogte zijn van onze besluiten en voorstellen en de toelichting daarop als wij dezelfde middag respectievelijk de volgende ochtend erover gaan debatteren in de Kamer..”

Reageer
gravatar

Conservative Belgian friend Mark, why do you consider informing the press so important? Be a guy! Twitter and leave press information to your press officer who knows nothing, not even that he or she will be fired tomorrow.
Never tell what you are up to. Always lie to everyone, even to your ministers, party and family. That way you will definitely be re-elected.

gravatar

Och, zolang zo’n gast mij vrijstelling van belasting geeft heb ik er geen spijt van. En met een copieus dinertje krijg ik dat altijd wel voor elkaar.