Shutterstock/Door vengerof

Corona-grapje verspreidt zich razendsnel

Viraaltje treft duizenden mensen

Het Corona-grapje, waarbij mensen het niet kunnen laten op te merken dat het Chinese coronavirus en Corona-bier dezelfde naam hebben, verspreidt zich angstaanjagend snel. In de afgelopen week heeft de viral al veel mensen over de hele wereld getroffen.

China schijnt in december al op de hoogte te zijn geweest van deze grap. Zeker duizenden mensen zijn er inmiddels mee in aanraking gekomen, waardoor de kans dat zij het grapje in hun eigen omgeving opnieuw verspreiden toeneemt. Experts spreken over aantallen die snel kunnen oplopen tot in de honderdduizenden, misschien zelfs miljoenen.

Er is op dit moment nog geen officieel negatief advies voor afgegeven, maar het wordt aangeraden om goed je hand van je toetsenbord te houden. Als je het grapje voelt opkomen, probeer het dan vooral niet over de tijdlijn van mensen uit te proesten.

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *