Omroep Brabant/YT

Boeren dankbaar voor Holocaust-excuses Rutte

'Voor ons betekent dit erkenning'

De excuses van premier Mark Rutte bij de Nationale Holocaust Herdenking zijn goed gevallen bij de boerenorganisaties. Farmers Defence Force spreekt van een ‘heel belangrijk gebaar’.

Rutte bood namens de regering zijn excuses aan voor het overheidshandelen rond de Holocaust. FDF-voorman Mark van den Oever is daar dankbaar voor: “Voor ons betekent dit erkenning. Het was een heel emotioneel moment. Beter laat dan nooit.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mark van den Oever is hypocriet. Hij en zijn handlangers houden onschuldige koeien gevangen in concentratieweilanden en -stallen en voeren ze op brute wijze naar de slachtbank. Ze haten vooral lieve jonge stierkalfjes, die al worden afgeslacht als ze nauwelijks zes maanden oud zijn.

Kom op gave kennissen! We gaan met z’n allen uit protest met grasmaaiers zijn boerderij te bezetten.

Reageer