Shutterstock/Studio De Speld

Thierry Baudet schaatste vandaag de Elfstedentocht

'KNMI sjoemelt met temperatuur, er lag een prachtige ijsvloer!'

Thierry Baudet schaatste vandaag de Elfstedentocht. Dat liet de politicus via Twitter weten. “Het KNMI sjoemelt met de temperaturen”, schreef Baudet. “Kijk, er lag een prachtige ijsvloer, waarover ik vandaag de Elfstedentocht aflegde.” 

Baudet heeft al langer kritiek op het KNMI in het vizier, hij is het niet eens met hoe het instituut bericht over hoe warm het is en was. “Prachtig natuurijs”, voegde Baudet eraan toe. “Leeuwarden, de rest van Nederland: it giet gewoon oan!”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit kan geen nepfoto zijn. Normaal gaat Baudet al tegen de stroom in; het dus logisch, dat Baudet nu (weer) de verkante keer ….. eh …verkeerde kant op gaat.

Reageer
gravatar

Een klimaatontkenner is het wel.
Rekenkunde links-rechts.
Wat blijft er over voor een beetje agenda.
Anderszins kunnen de meeste mensen hem niet volgen.

Reageer
gravatar

Als Thierry een echte vent was, had hij in zijn zwembroek pianospelend en Latijnse spreuken uitend de tocht volbracht. Uiteraard gevolg door een flinke meute verslaggevers van binnenlandse en buitenlandse media.

Reageer