phM2019 / Shutterstock

Drugsbaronnen scharen zich achter christelijke partijen: ‘Drugs moeten illegaal blijven’

In een anonieme brief hebben verschillende Nederlandse drugsbaronnen zich achter de Tweede Kamerleden Stieneke van der Graaf (CU) en Madeleine van Toorenburg (CDA) geschaard. Ook zij vinden het een uitgesproken slecht idee van D66 om harddrugs te legaliseren.

“Nederland is juist zo lekker bezig met de war on drugs”, bepleiten de bazen van de Nederlandse drugsindustrie, die groter is dan ooit. “Als je hoort dat politieagenten zich minder op kleine vergrijpen concentreren om zo ruimte vrij te maken voor het bestrijden van drugscriminaliteit, nou, dan is dat voor ons echt schrikken, hoor.” Bovendien, wat is het alternatief? Dat vragen zij zich hardop af. “Dat de overheid de productie gaat overnemen, zodat mensen onder toezicht veilige pilletjes kunnen kopen? Ondenkbaar.”

Daarbij benadrukken de baronnen dat met de bemoeienis van de overheid de efficiëntie in het gedrang komt. “In de grote steden zijn wij sneller dan UberEats of Deliveroo. Wat denk je, de overheid gaat het overnemen en dan staat er nog steeds binnen 25 minuten om half 6 ’s ochtends een gozer met een buideltas in je portiek? No way”’ Juist door de moordende concurrentie onderling blijven drugsondernemers elkaar uitdagen om nog sneller en tegen nog lagere prijzen te kunnen leveren. “Daar heeft D66 vast niet over nagedacht.”

Bovendien zou de overheid alleen maar innovatie remmen. “Wij zijn continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten. Crystal meth bijvoorbeeld is in Amerika al heel lang een ding, omdat je het heel goedkoop kunt maken. Oké, zo’n lab kent misschien wat ontploffingsgevaar, maar als ondernemer moet je risico nemen. Dat zien we zo’n overheid echt niet doen.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn leven zou niets meer aan zijn met legale wiet . De spanning van het illegaal kweken van een paar planten in het hoekje van de tuin levert een geweldige adrenalinestoot. De spanning van levenslang niet meer kunnen wonen , werken en als compleet uitschot door het leven te gaan als de politie komt zijn nog een betere kick dan de wiet .
Als wiet legaal wordt stap ik over op hardere middelen.

Reageer
gravatar

KIJK! En daarom zou ik nooit op een christelijke partij stemmen maar op meneer Wilders van de PVV.

Bij de PVV van meneer Wilders vind je geen Nederlandse drugsbaronnen met een migrantenafkomst die zich achter hen schaart.

💪🏻💪🏻💪🏻

Corrie.

Reageer
gravatar

Lieve Corrie,

Je hebt helemaal gelijk. Maar er zijn wat kleine feitjes die jij vergeet. Die jongetjes van voormalige migranten verspreiden de drugs. De meeste grote bazen van druglabs zijn bleke mannen, die waarschijnlijk heel verguld zijn met meneer Wilders. Ze kunnen echter, als iedereen in ons land, geen lid worden van de PVV die maar twee leden kent.

Veel liefs van jouw Dodo
xxxxxxxxx