Studio Speld / Shutterstock

30 overgebleven koala’s allemaal miljonair door donaties

De donaties voor Australië komen flink op gang. Er wordt zo gul gegeven dat inmiddels alle overgebleven koala’s in een klap miljonair zijn.

Alleen het WNF haalde al 1,2 miljoen euro op. Dat is nog maar een schijntje vergeleken met de bedragen die uit het buitenland binnenkomen. Het precieze vermogen van de overgebleven koala’s is niet precies bekend, maar we kunnen met grote zekerheid zeggen dat iedere koala in ieder geval een miljoen op de bank heeft. Omdat het giften zijn moet daar natuurlijk nog wel belasting af, maar dat kunnen de schattige diertjes wel lijden.

Een woordvoerder van het WNF zegt erg te spreken te zijn over de gulle donaties: “Er zijn ook mensen die een leuke vakantie of een postcodeloterijfiets hebben gedoneerd. De beestjes kunnen hun geluk niet op. De dertig koala’s hebben zich overigens nog niet gemeld, we roepen ze om dit alsnog te doen. Het zou zonde zijn als het geld nooit wordt opgehaald.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dankzij mijn goede connecties met zowel Australische autoriteiten als vele goede doelen organisaties kon ik op tijd een flink aantal koala’s adopteren, die mij, omdat ik zo liefhebbend ben, spontaan tot hun financieel beheerder hebben benoemd. Dus dat geld is in uitstekende handen – namelijk de mijne.
Zeg Corrie, ga je volgende week met me mee naar de PC Hooftstraat? Ik ben daar een paar leuke buitenkansjes in de etalages zien liggen.

Reageer
gravatar

Wij kennen in Bokhoven Bas noch Bert. Ze zouden verre familie kunnen zijn. Ik heb uit eerdere berichten in De Speld begrepen dat de broers uit Maaskantje (bij Den Bosch) komen.

Als Bert trouwens intellectueel was geweest dan had hij het gehad over “schenkbelasting” (en aan elkaar geschreven.)