Paul Looyen / Shutterstock

Spin wil andere spin graag even onder 16 ogen spreken

Gewone doolhofspin Bob is niet blij. Hij heeft vernomen dat een andere spin in zijn web is gaan zitten. Hij zou hem graag even onder 16 ogen spreken.

“Geen pottenkijkers, gewoon even in een aparte ruimte met 8 paar ogen,” zegt doolhofspin Bob. Hij hoopt dat ze na het gesprek elkaar gewoon de poten kunnen schudden, maar daarvoor moet wel het een en ander uitgepraat worden. “Kijk, als iemand per ongeluk in mijn web belandt, wil ik best 3 oogjes toeknijpen. Maar ook niet meer dan dat.”

Als Bob en de andere spin een ruimte hebben gevonden voor hun gesprek tussen 8 bladeren, worden ze direct toegesnauwd door vlieg Roelof en een onbekende andere vlieg: “Hee, we hebben hier even een gesprek onder 8000 ogen, of 4 facetogen, dat komt op hetzelfde neer. Laat ons even!”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *