Bron: YouTube - Julia Wheeler

Vrouw overwint ten onrechte angst voor spinnen

Tarantula-eitjes achter oogbol komen bijna uit

Haar hele leven was Leontien bang voor spinnen. Een paar weken geleden besloot ze, naar nu blijkt ten onrechte, dat het tijd was zich over die angst heen te zetten. De tarantula die ze over zich heen liet lopen heeft namelijk haar cocon met eitjes achter Leontiens oogbol gelegd.

Na enkele weken van contemplatie, waarin de eitjes door de moederspin fel verdedigd zijn, geeft de positief ingestelde Brabantse dan ook ruiterlijk toe dat haar spinnenangst misschien wel degelijk een functie had. “Kijk, ik verkeer natuurlijk niet in de luxe-positie dat ik acht ogen heb, ik heb er maar twee. Dus als één daarvan langzaam van binnenuit dreigt te worden aangevreten door tientallen potentieel fatale spinnetjes, zeg ik met de kennis van nu: ‘ik had beter in mijn comfortzone kunnen blijven’. Maar ‘spijt’ komt in mijn woordenboek niet voor, je leeft immers maar één keer.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In het Duits is er een alleszeggend spreekwoord: “Einer spinnt immer”. Korter had ik het zelf niet kunnen formuleren.

gravatar

Ach, in de olie gebakken spinnetjes zijn ook erg lekker. Gewoon even door het beslag halen, een mooi deeglaagje eromheen en met een knapperig korstje erg lekker bij de maaltijd. Een eigen spinnen kwekerij heeft zo haar voordelen!! 😉

Reageer
gravatar

Nee dit gaat over heel wat anders.

Verbanden leggen doe je als je als EHBOer iets doet.
Verbanden hier hoeft je niks hogerop te zoeken.

Reclamefilmpjes zijn niet mijn ding.

Benny(Freek)