Shutterstock / Uncleroo

Shutterstock / Uncleroo

Leden motorbende rijden altijd blokje om als ze groepje fatbikers zien

De schrik zit er flink in bij de leden van Las Bestias, een beruchte dertigkoppige motorbende. Sinds kort stuiten ze bij hun vaste rondje regelmatig op een groepje jonge fatbikers. De leider van de motorbende heeft inmiddels maatregelen genomen uit angst voor een confrontatie: “We rijden nu een blokje om als we ze weer zien.”

De leider van Las Bestias, beter bekend als ‘Cojones’, oogt ontdaan als we hem spreken. “Die fatbikers zijn doodeng”, zegt hij. “Die gasten zijn nog jong, maar hartstikke intimiderend. Ik ken hun reputatie. Ze hebben van die gigantische banden, ze gaan ontzettend snel en ze dreigen altijd tegen ons aan te fietsen als we te dicht in de buurt komen.”

“We nemen nu voor de zekerheid maar een andere route. En als we ze toch tegenkomen, dan gaan we in een V-formatie rijden om ze af te schrikken. Ik denk niet dat dat gaat werken, maar je moet toch wat. Leven in angst is ook niks.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *