Draadloos web biedt uitkomst voor spinnen

Innovatieve constructie scheelt een hoop werk

Steeds meer spinnen stappen over op een draadloos web. De innovatieve constructie scheelt de dieren een hoop werk en heeft bovendien een hoger rendement, omdat nog minder insecten het web kunnen waarnemen.

Spindoctor Jack de Vries verwacht veel van het nieuwe type web: “De moderne spin kiest voor draadloos. Veel spinnen delen hun web ook met anderen. Neem maar eens een kijkje in die hippe pop-up kruipruimtes, die als paddenstoelen uit de grond schieten.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In Hollywood werkt men al aan remakes van Spiderman die nu draadloos to-the-rescue komt: volgens het principe van de Megalev-trein. Uit de Dikke Van Dale verdwijnen “spinklier, spinbuisje en spinrag” en door Edith Schippers (‘Einer spinnt immer’) wordt het spinhuis -voor armlastige vrouwen in de bijstand- afgeschaft. Andermaal spint de VVD goed garen bij deze mutatieve technologie: al haar fijndradige belangenverstrengelingen worden nu onzichtbaar.

Reageer
gravatar

De NS is nu, met dit noodweer, dringend op zoek naar een spoorloos web van treinverbindingen. Vandaag was de eerste oefening. Ik vond het niet zo geslaagd.

Reageer
gravatar

Toch die dekselse Jack de Vries weer! Die weet van overstappen en zeker op andere vrouwen dan de zijne! Alleen onzichtbaar overstappen, dat is hem met de landelijke pers in zijn nek nog niet gelukt. Misschien bij de volgende vrouw??

Reageer
gravatar

Ik kan deze onwikkeling alleen maar toejuichen. Het werd tijd om voor spinnovatie. Nu nog een oplossing voor die vervelende spiderware die ons web al jaren teistert.

Reageer
gravatar

Mij is alleen maar kan dit onwikkeling toejuicht. Het is worden tijd voor spinnoHakbar. Nu nog van oplossing voor is niet Allahu spiderware die is ons web teisteren al driehonderd jaar.

gravatar

Logica-liefhebbers,
Merk op dat hier spin Jimmy zichzelf in zijn staart bijt…

(Vreemd, want spinnen hebben geen staart,
hoewel zo’n draad er ergens wel wat van weg heeft.)

gravatar

Niet Allahu Akbar liefhebberen,
Opmerken dat hier Jimmy Hakbar spin hem in staart bijten…

(Vreemt, want spinnen is niet heb staart, Hakbar dat draad er wel weghebben iets van.)

gravatar

Veel collega’s van me zijn opeens ziek geworden sinds ze zijn overgestapt op een draadloos web. Onderzoek eerst maar eens de effecten die het mogelijk op de gezondheid kan hebben, tot die tijd blijf ik lekker vertrouwd ADSL gebruiken om op mijn web te zitten.

Reageer
gravatar

Veel collegaas mij is opeens ziek geword sind zij is overstap naar niet Allahu Hakbaar web. Eerst doe ondersoek effect die moglik op gezondheid is, tot die tijd ik lekker Bismillah Allahu Hakbaar web gebruik.