YouTube / France 24 English

Poetin: ‘Huidige manier om mij te verkiezen hopeloos verouderd’

‘Vernieuwing is essentieel in een democratie waarin ik president ben’

Het is tijd om drastische hervormingen door te voeren in de manier waarop Poetin verkozen wordt tot president. Dat vindt president Poetin. “In een democratie moet je vernieuwen, ons huidige systeem om mij te kiezen als president is hopeloos verouderd”, vindt de zittende president.

“Het is goed voor het land om Poetin op nieuwe manieren opnieuw te verkiezen”, geeft de zojuist afgetreden premier Medvedev zijn president bijval. “Een frisse wind. Je wil niet in 2024 nog steeds met deze grondwet zitten.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dear friend Vladimir,

What a terribly good idea to strengthen democracy. That I did’t think of it myself, while I also want to remain President until at least 2050

The constitution must be changed for that. That is no problem, I have the majority already in my pocket thanks to your efforts four years ago and I have the Democratic Party declare unconstitutional by the Supreme Court that I have in my other pocket.

Your great friend Donald

Reageer