Studio Speld / Shutterstock

Prins Harry heeft plan voor eigen inkomen: investeren in vastgoed

'Dat gaan de mensen vast waarderen'

De media speculeren er al dagen over: waar gaan prins Harry en Meghan na hun vertrek uit het Britse koningshuis hun inkomen vandaan zien te halen? Harry zelf zegt zijn keuze al gemaakt te hebben: hij gaat het vastgoed in.

“Leden van de koninklijke familie worden al gauw als lui verondersteld”, zegt hij. “De mensen zien dat dus vast graag, een prins die in z’n eigen inkomen voorziet door in vastgoed te investeren. Pandje hier, pandje daar. Misschien een Formule 1-circuit? Ik ben echt van plan om een groot imperium op te zetten. Binnen de kortste keren ben ik de populairste prins ooit.”

Harry heeft het geld hard nodig om de komende jaren zijn beveiliging te kunnen betalen. “Hoe maak je in korte tijd van heel veel geld, krankzínnig veel geld? Precies, door huizen op te kopen en die dan voor heel veel geld door te verhuren. Mijn ondernemershart begint al sneller te kloppen. Als alles goed gaat, kan ik straks nog mijn eigen paleisje betalen”, lacht hij.

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

English will be De Speld’s working language in the near future. Our universities are already setting a good example. I understand that some editors and “reageerders” are already practicing. My praise for that.

gravatar

Message of Prins Bernhard Lucas Emmanuel van Oranje-Nassau, Van Vollenhoven.

Translation for the readers by order of the Editorial Board:

My idea!

If you get tens of millions from your mom, you have to put it in stones!

We should no longer have savings interest!
Isn’t that how every ordinary citizen does that?