Studio Speld / Shutterstock

Met de museumkaart kun je een jaar lang onbeperkt zeggen dat je een museumkaart hebt

Vind jij het vervelend om in een museum een kaartje te moeten kopen? Vind je het leuk om tegen kennissen te zeggen dat je een museumkaart bezit? Dan is de museumkaart iets voor jou. Voor maar 65 euro kun jij een jaar lang onbeperkt zeggen dat je een museumkaart hebt.

Leuke bijkomstigheid van de kaart is dat je ook nog eens naar verschillende musea kan, maar dat hoeft natuurlijk niet. Je moet vooral doen waar je zelf zin in hebt: tegen je vrienden zeggen dat je in het bezit bent van een kaart. Welke kaart? De museumkaart.

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Bericht moet (uiteraard) luiden: Recesent gebruikt het woord kut zo veel keer, dat ik haar/hem kroonlid van de poep-/pisclub maak.