Dusan Petkovic / Shutterstock

Gedurfd: ik schreef de meest vernietigende recensie over dat ding dat iedereen kut vindt

Angela de Jong vond het kut, Bas Heijne noemde het in zijn essay ‘kut’, alle achtentwintig TV-recensenten van de Volkskrant beoordeelden het als kut, in Zondag met Lubach zitten twee grappen over hoe kut het is, Mediacourant schreef een stuk over hoe kut iedereen het vond, maar onze columnist vond het nog veel kutter.

Man, man, man: wat was het toch kut. Hierna volgt even een witregel, zodat je de volgende alinea kunt screenshotten voor op de socials, wel met een link naar deze recensie natuurlijk 😉.

Pak een forse portie oorsmeer, roer de argumentatietechnieken van het Farmers Defence Force er goed doorheen, vergeet de twee eetlepels Jack Spijkerman in een groen jasje niet, voeg drie willekeurige odes aan het leven van James Worthy toe, leg dat op een bedje van Wendy van Dijk de ochtend na een avond snuiven op Ibiza, besprenkel het geheel met de oprechtheid van een influencer in Saoedi-Arabië, pleur dat allemaal in een blender, drink het op, kots het weer uit, stop het nog een keer in een blender, voer het drapje aan je manke hond en de kak die daaruit voortkomt is nog steeds smaakvoller dan dit ding.

Was dat vernietigend of was dat niet vernietigend? Inderdaad, dit was vernietigend, want ik hoef niet zo nodig vrienden te maken, dat zie je wel aan deze recensie! Ik ga er met gestrekt been in en dat zie je steeds minder tegenwoordig.

Vond je dit nou een leuke recensie? Deel het dan met al je vrienden en familie! Want iedereen moet weten hoe kut ik het vond en hoe geestig ik dat heb opgeschreven.

Geef je vrienden en familie een toekomst cadeau met De toekomst: het boek 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Vervang kut door klote en het wordt inderdaad meteen een leuke recensie. OK, voetbal mag ook. Dat ding dat iedereen voetbal vindt. Ja, dan heeft Thomas heel geestig opgeschreven hoe voetbal hij het vond.

Reageer
gravatar

Obstinate stukjesschrijver Thomas Hogeling met een obsessieve aversie voor geciviliseerde collegae, maakt het hier wel erg bont. Kennelijk is hij verslaafd aan het schrijven over het vrouwelijk geslachtsorgaan. Wellicht kan de verslaafdenkliniek Jellinek in Amsterdam hem daarvan afhelpen.

Het adres van de kliniek: Jacob Obrechtstraat 92, 1071 KR Amsterdam. Telefoon: 088 505 1220.

Reageer
gravatar

Lieve Corrie,

Ik vind het kleineren van “poezen” niet echt geestig. Gelukkig schrijft hij geen kwaad over jouw heerlijke poesje, anders had hij met mij te maken gekregen.

Jouw Dodo,
xxxxxxxxxxxxx