Shutterstock: oatawa

Shutterstock: oatawa

Dit zijn de beste bedrijven die neprecensies verkopen

Het aanbod aan bedrijven die neprecensies verkopen is immens. En er zitten natuurlijk ook veel bedrijven tussen die broddelwerk afleveren. Voor je met een aanbieder van neprecensies in zee gaat, wil je natuurlijk zeker weten dat je recensies in goede handen zijn. Dit zijn de bedrijven die wij van harte kunnen aanbevelen voor je.

Review This!
Degelijk, betrouwbaar en je krijgt echt waar voor je geld. En supergoedkoop! De Nederlandse eigenaar was erg vriendelijk en legde ons recensie voor recensie uit wat ze hebben geschreven en hoe het tot stand is gekomen. Toptent! *****

RecensieMens
De recensies van RecensieMens absoluut door echte mensen is geschreven. Uitstekende tekst die lijken niet of Google vertaal door is gehaald, maar echt geschreven door echte mensen met de Nederlandse taal. Uitstekende goede aanbeveling. *****

Simply the Best
Ons volgens grote winnaar. Recensies allerbeste en groot plezier altijd werken met deze. Verstandigste keuze jij gaat beleven ooit. *****

Ik recensie censie wat jij niet sie
Altijd lachen met deze mensen. Serieuze business, maar altijd met een knipoog. Ook weer niet een knipoog die opvalt. Alles met mate. Gewoonweg betrouwbaar. *****

Harm
Harm kun je altijd een appje sturen, met de vraag of hij op Bol.com je nieuwe product even een paar sterretjes kunt geven. Topgozer die Harm. Ken hem overigens niet, gewoon kwaliteit. Vijf sterren! *****


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit artikel, je kunt het bijna een recensie noemen, is een overduidelijk voorbeeld van een nepartikel (lees neprecensie).
Met het toekennen van ***** valt schrijver door de mand.

n.b. Gaarne in de volgende De Speld betere onzin.

Reageer