YT / Studio Speld

Nederland is kampioen deeltijdpresentatoren

Nederland heeft er een nieuwe titel bij. Ons land is kampioen deeltijdpresentatoren. Nergens in de wereld werken presentatoren zo vaak in deeltijd als hier.

“Presentator is in de rest van de wereld gewoon een voltijdbaan”, zegt arbeidsdeskundige Flemmo te Gader. “Maar hier leidt iedereen een talkshow in deeltijd. De meeste presentatoren werken zelfs maar één dag in de week. Ontzettend zonde, want je zou met dezelfde hoeveelheid mensen wel tien talkshows op de late avond kunnen maken. Allemaal onbenut arbeidspotentieel.”

Volgens Te Gader zijn de deeltijdpresentatoren ook niet goed voor de binding met de kijker: “Dit is totaal mijn vakgebied niet hoor, maar ik denk dat de kijker verward raakt met zoveel gezichten. Je gaat op deze manier nooit wennen aan zo’n programma. En hoe moet het met de redactie? Dat vraag ik me af.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is juist dat linkse gekkies verslaafd zijn aan de televisie; het meest zelfs aan de commerciële rechtse omroepen. Alleen tellen zij nauwelijks mee. Van alle vaderlandse socialisten zijn er immers maar een stuk of vijf asociaal, dus in feite rechtse idioten.

gravatar

Het kan dus niet anders, dan dat er een geheime camera is gemonteerd in de wc van de fotostudio van De Speld.

Nieuwsgierig vraagje:
Wordt die toilet ook gebruikt als donkere kamer om af te drukken?

gravatar

Tweede vraag voor maar liefst geheel gratis een jaar lang gratis lezen van De Speld. Dus geen blokkade na het lezen van drie artikelen!
Wie niet waagt, wie niet wint.

Wie is oorbellen aan het aandoen voor de foto?

gravatar

Alle ambitie bij alle groeperingen ligt op het vlak van fysiek overwicht (en ook mentaal overwicht, wetenschap, hangt hiervan af in een decadente samenleving), behalve bij religie die de ziel erkent die op de langere termijn je lot bepaalt. Niemand wint of verliest altijd. Iemand die altijd wint, verliest voorgoed met zijn applaudisanten erbij. Daar draait geloof om, inclusief een bepaalde bescheidenheid dat je meer niet weet dan wel zo ergerlijk voor de betweter, en dat je langer dood bent dan je leeft, een gegeven waarmee wordt gemanipuleerd op het platte, militaire vlak. De intelligentie, snelheid van bewustzijn is zodanig dat ze gemiddeld tweeduizend jaar langer nodig hebben iets te begrijpen wat ze zien. Daarom ben ik christen.

Reageer
gravatar

Een vriend van me die oké was, los van een minne kant die ik hem vergaf, gaf aan wat die 1 procent uitmaakte van zijn geaardheid de hoofdrol van zijn hele verdere bestaan. Zo is het bij iedereen die zich aanpast ‘exclusief’ te willen zijn.
Ondertussen. Vanochtend zag ik weer dat wijf met de meest onbeschofte fascistenkop van het dorp staan gebaren op het parkeerterreintje hier vlakbij, vanavond zie ik dat ze weer bezig zijn alle bomen om te zagen. Dat is hun afgezaagde moraal.

gravatar

Ik zei dat ze pas die bomen daar omgezaagd hebben, dat achterlijke wijf stond te gebaren net als de opzichter van Albert Heijn toen. Ik kom er net langs en daar beginnen de verkeersborden die om de 10 meter de richting aangeven naar Albert Heijn waar ze net dezelfde dag (dat die grote boom daar werd omgezaagd) me met de politie dreigden om me te leren gedragen nadat ze iedere keer het verkeerde merk shag pakken en en ik het steeds anders moest herhalen, nadat ze tien minuten staan te ouwehoeren; dat gaat altijd die kant uit. Ze willen altijd dat je op hetzelfde vlak onder de gordel emotionele energie blijft toevoegen op het vlak waar ze staan. Dat soort dingen daar piekeren ze altijd over met Nieuwjaar.

gravatar

Pas was er ook zoiets met ‘artistieke picknicktafels’ in de natuur bij Tureluur, er stond in de krant: ‘mijn broek zakt af’. Hetzelfde bij Viane bij het glazen huis. Ze hadden er zonder overleg een stel palen neergezet waar die tafel staat. Ik dacht even dat ze die schutting daar gezet hadden om de zitplek af te scheiden zodat je dat huis met mensachtigen achter glas niet hoeft te zien. Maar het was andersom. Ze doen het mogelijk voor de ‘veiligheid’, zodat het enige wat je daar hebt, het enorme uitzicht, niet kunt zien. De arbeiders zijn een anarchistische club geworden die hun eigen ding doen.
Als je tegen sommige mensen zegt kijk eens naar de enorme lucht, dan kijken ze verward om zich heen alsof er een wesp zou kunnen zijn omdat ze niet verder niet verder dan de omtrek van hun eigen astrale aura iets kunnen zien, de afstand tot hun iPhone.

gravatar

Ik hoor net dat de palen ook weer verwijderd worden via een gesprek op Zieriknieuws. Hij zei al ik heb geen zin. Het heeft ook geen zin.
Natuurlijk. Hard werken. Iedere dag verzinnen ze wat anders, en het is bijna altijd waan.
Het probleem is innerlijk, egomanie.

gravatar

Die meneer onderin rechts lijkt me wel een schatje, met zijn ontwapenende glimlach en vlinderstrikje. De meneer boven in het midden heeft eveneens een ontwapenende glimlach, maar in plaats van een vlinderstrikje heeft-ie kiespijn zo te zien. Moedig om dan toch een talkshow te presenteren. Mijn hart smelt bij het zien van al deze prachtmensen.

Reageer