mimagephotography / Shutterstock

Ervaart het lekkerste wijf van kantoor weleens seksisme?

Jolien is met afstand het lekkerste wijf dat bij ons op het advocatenkantoor werkt. Dikke tieten, lange benen, van die grote bruine zaadogen. Je wordt snoeihard als je er alleen al aan dénkt. We vroegen haar of zij wel eens seksisme ervaart op de werkvloer. 

We moeten er even een stukje voor lopen, voor dat bureautje van Jolien. Ze werkt bij HR in het bos, zoals we dat noemen. Omdat er allemaal hertjes zitten. Joost had voor zijn verjaardag alle knopen van alle bloesjes van Jolien gevraagd, maar daar heeft ze duidelijk geen gehoor aan gegeven. Ze zijn allemaal dicht. Zonde, want we lopen niet voor de goede gesprekken vier keer per dag naar de andere kant van het kantoor om iets op het kopieerapparaat te leggen. Zullen we maar zeggen. 

Over dingen op het kopieerapparaat leggen gesproken: hoe zit het met Jolientje? Ervaart zij nou wel eens seksisme op de werkvloer? 

Om die vraag voor te leggen nemen we plaats op haar bureau. Ze moet die trekgrage poppenvingertjes aan de kant leggen om ruimte voor ons te maken. “Seksisme”, zegt ze aarzelend, met zo’n bijna kinderlijk mondje. Die schuif mag wel wat verder open, als het aan ons ligt. En anders helpen we wel een handje. 

Wat een geile stoot, denken we terwijl we teruglopen naar ons eigen bureau. Wat een mokkeltje. Wat een schitterende vrouw. Zij krijgt ons allemaal ons bed uit ‘s ochtends. Zij komt er wel.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Vanwaar heb ik zo’n hekel aan de maatschappij.

De gierigheid per millimeter, en de hang naar leven terwijl het nergens over gaat.
Daarom boeit de ziel me zo, die is tijdloos. Mensen hebben daar nul procent benul van. En dat heet moraal. Ze draven zo door omdat ze enkel kunnen imiteren en parasiteren op dat vlak waar ze zelf onbewust zijn, dat ze bij pedofilie uitkomen. Dat is de hele moraal van hun biologie. ‘Je vergeet dat we techniek nodig hebben.’ Zo is de cirkel rond, van de dood. Narcisme. De feliciterende goedmensen. De dode zielen, waarin wordt gehandeld. ‘Verstandige’ mensen ook. De adviseurs achter het fascisme. Als ze iets nuttigs zeggen snappen ze het zelf per definitie niet.

Reageer
gravatar

De beste wensen statistiek: de komende maanden werken we weer langzaam toe naar een piek in het aantal zelfmoorden.

gravatar

Zogenaamde “meneer Viesman”

Waarom ben jij zo’n vreselijk verliefd op mijn familie, dat jij ons al jaren aan het stalken bent?

Ik raad jou dringend aan voor genezing een collega te bezoeken, maar ik vrees dat jij er met je zwakke eigen karakter onverbeterlijk verslaafd aan bent.

gravatar

De (Gr)avatar-verzamelaar, of hoe hypocriet je als reageerder kunt zijn!

Nu al zo’n jaar of drie!!!
En als ik (of iemand anders) zijn kunstje een keer en af en toe kopieer is het huilen met de pet op en de onderbuik leeg laten lopen.

Bah, wat hypocriet!

gravatar

Kom maar door met de schandelijke reacties. En dan eens kijken wat je Goddelijke Leider Dhr. TB allemaal uitkraamt; maar ja die zegt ook goede dingen dus dan mag het allemaal.. stemmen maar!

Reageer
gravatar

Boys, de paal mag alleen in haar schuif! Als je krikt tussen haar benen, bestaat een kans op homeopathische verdunning.

Baudetbruggetje van de week om dit te onthouden: Tussen de benen met je paal, mag alleen bij een Boreaal!

P.S.: Daarom mogen Boreale vrouwen alleen het huishouden doen. Dan bescherm je ze tegen dit soort seksistisch geleuter.

Reageer
gravatar

De Wodanstraat waar ik een kamer had was een dieptepunt. Niet alleen was mijn hospita dement en stal ze, maast me woonde een stel bankbedienden die luidruchtig seks hadden. Ik sloeg met een dweil tegen de muur uit protest.

gravatar

Tuurlijk heeft deze krielhaan niet kunnen scoren. Hij is helemaal niet in de buurt geweest van Jolien. het kopieerapparaat staat 10 m haar vandaan. En dat is maar goed ook, want Jolien knijpt met twee vingertjes zijn krielballetjes fijn.

gravatar

Oud en Nieuw is het afvoerputje van het vuile afvalwater van de hele massa. Noch het een noch het ander.