Shutterstock / VadosLoginov

Shutterstock / VadosLoginov

Anke stopt met Nederlandse samenleving omdat er ook trans vrouwen mee doen

‘Heb niets tegen ze maar kunnen ze niet in kampen worden gestopt?’

De 37-jarige Anke is gestopt met de Nederlandse samenleving, omdat er ook trans vrouwen mee doen. “Ik vind het niet kunnen dat er biologische mannen zijn die zich toevallig vrouw voelen en dan in transitie zijn gegaan meedingen naar banen, aandacht, en gebruik maken van de voorzieningen. Dat is toch oneerlijk?”

Anke, moeder van drie, is daarom met pijn in het hart gestopt met Nederland. “Ik hou ervan mee te doen, maar op deze manier hoeft het niet van mij. Ik weet ook de oplossing niet, nou, of, misschien als al die mensen op een of andere manier zouden verdwijnen misschien?“, schrijft ze op haar Facebook-profiel.

Velen op sociale media spreken steun uit voor Ankes beslissing. “Terecht!“, typt Telegraaf-commenter Richard. “Respect”, weet Cestmocro-commenter Fatima.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Voetbal uitslagen zijn morgen bekend. Polen/Wales en G tegen G. Nepwijven en nephomo’s vind het allemaal niksig, niets is beter, niet ingrijpen, dat is taoïstisch, waarvoor drank, ja ziet u nepwijf mag niet bijschenken en een nephomo ook niet, bij een moment van onachtzaamheid moest ie stil leggen daarna mocht ie weer naar buiten. “Grid penalty” betekent dus voorgoed af na twee geconstateerde overtreding. Op het spel? U mag zelf kritisch denken deze keer want dat mist u nog steeds, Klopt, ja correct. ALs u aanvalt, ben u fout en tja ja ja boos omdat u vals speelt, ja.

Reageer