Shutterstock - Imfoto

Man doet kleed over bench zodat hond niet ziet hoe saai zijn oudejaarsfeestje is

De 43-jarige Marco uit Deventer heeft zojuist een kleed over de hondenbench gelegd. Op die manier wil hij voorkomen dat de hond ziet hoe sneu zijn oudjaarsavond is.

“Ik wil niet dat Woef ziet dat ik hier met mijn buren naar een klok op de tv zit te staren”, vertelt Marco terwijl hij checkt of het kleed de hele bench bedekt. “Als je ontdekt dat je baasje, de man naar wie je zo op kijkt, eigenlijk een zielig figuur is, dan doet dat wat met je. Ik wil niet dat-ie van streek raakt.”

Als Woef even later begint te blaffen en te janken, wordt Marco ongerust. “Oh God, waarschijnlijk hoor je de Top 2000 gewoon door het dikke kleed heen. Ik hoop niet dat-ie denkt dat ík dat heb aangezet. Dat wilde de visite! Hey, ssshhh, Woefie hey, dit komt van de visite, sshhh.”

Zodra het twaalf uur is, is het stil achter het kleed. Marco en zijn buren staan in de tuin. In zijn hand heeft hij een sterretje van een meter lang. Hij pakt zijn aansteker, kijkt in zijn ooghoek naar het kleed op de kooi, en steekt hem aan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *