shutterstock

Kato verdrietig dat ze niet is uitgenodigd voor oud-en-nieuwfeest waar ze niet heen wil

De 29-jarige Kato uit Amsterdam is teleurgesteld dat ze niet is uitgenodigd voor een oud-en-nieuwfeest waar ze helemaal niet bij wil zijn. 

Kato: “Ik ga er niet omheen draaien: ik ben verdrietig. En ik voel me ook een beetje gekwetst. Beledigd misschien zelfs wel. Waarom ben ik niet uitgenodigd denk ik dan? Waarom zouden die mensen die elkaar al jaren kennen en ieder jaar met elkaar in een klein gezelschap eten en drinken mij daar niet voor uitnodigen? Ik wil daar helemaal niet bij zijn, want zo leuk zijn ze niet, en ik ken ze nauwelijks, en zij mij ook niet, maar ze hadden mijn aanwezigheid wel moeten willen. Ik ben toch leuk genoeg? Ik vind het echt jammer dat ik niet mag komen ook al moet ik er niet aan denken, want dan ben ik daar, en dan probeer ik waarschijnlijk de hele tijd andere mensen te bellen om ze een gelukkig nieuwjaar te wensen. Maar goed ik had heel graag wel de uitnodiging willen afwijzen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De casus van de 29-jarige Kato uit Amsterdam is vrij zeldzaam. De meesten van mijn collegae kennen pyromanieren en kleptomanieren, de methoden waarmee dwangmatig auto’s in brand worden gestoken, respectievelijk uit winkels wordt gestolen. Abstinmanieren, de wijzen waarop dwangmatig uitnodigingen worden geweigerd, is bij mijn collegae helaas te weinig bekend. Daarom ben ik blij met dit artikel in De Pin.

Reageer