Bluedevil266/flickr.com

AD-xtc-test: Dealer Richard heeft slechtste pillen van Nederland

Een flinke domper voor dealer Richard. De Amsterdammer is helemaal onderaan geëindigd bij de traditionele AD-xtc-test. Volgens het deskundige panel heeft hij de slechtste pillen van Nederland.

“Nou ja zeg”, briest Richard. “Ze komen een keer langs om een halve pil te klappen en daar baseren ze dan hun hele oordeel op. Terwijl: in zo’n batch zitten altijd wel een paar vervuilde pillen waarvan je gaat braken. En daarbij heb ik veel meer pillen dan alleen rode Ferrari’s. Ik heb ook paarse deurstoppers, gele printers en vingerhoedjes waar helemaal niks mis mee is. Maar ze hebben meteen hun oordeel klaar, doen geen enkele moeite om het hele assortiment te proeven.”

Mensen in de buurt van Richard zijn solidair met de dealer. “Ik wilde eigenlijk m’n pillen ergens anders halen, maar vind dit zo sneu”, zegt de 21-jarige Natalie. “Deze man gun je toch ook een beetje warme kerstdagen. Nou ja, dan krijg je van deze pil misschien acute nierfalen of oververhitting. Lekker belangrijk. Ik haalde vorig jaar mijn pillen bij de nummer één en toen liep ik na twee weken nog met ziekelijke doppen rond. Volgens mij is die hele test gewoon vriendjespolitiek.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

de jury is corrupt. Zo heeft een van de juryleden gewerkt bij Pfizer en alle xtc-dealers die hun pillen bij Pfizer vandaan krijgen krijgen een hogere waardering

Reageer