Goami/Shutterstock.com

Arno rekent nog steeds alles terug naar Bitcoin

De 32-jarige Arno is hopeloos ouderwets. Ieder bedrag dat hij moet betalen rekent hij nog steeds terug naar Bitcoin. Zijn vrienden worden er horendol van, maar beseffen ook dat hij het nooit zal leren.

“Het zit nou eenmaal in hem”, zucht Arno’s kameraad Bas. “Staan we in de kroeg en is het zijn beurt om een rondje te halen. Gaat het weer van ‘Tsjonge, dat is dus gewoon 0,0003 Bitcoin. Rib uit mijn lijf.”

Arno zelf is ervan overtuigd dat het best goed is om af en toe eens stil te staan bij hoe je als consument voor de gek wordt gehouden. “Als je consequent die belachelijke prijzen van nu terugrekent naar Bitcoin, dan zie je dus dat je soms gewoon bedrogen wordt. En dat je dan vijf minuten later ineens nog eens drie keer zo duur uit bent. En de volgende dag weer helemaal niet. Maar dat zullen mensen in mijn omgeving nooit snappen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *