Bron: Politie

Ridouan Taghi: ‘Laat familie er buiten!’

Politie schendt erecode met arrestatie zus

Ridouan Taghi is woedend over de arrestatie van zijn zus. De topcrimineel vindt dat de politie een erecode schendt door zijn familie erbij te betrekken.

“Wat je ook van iemand vindt, wat hij ook gedaan heeft: je laat broers, neven, zussen en andere familie er buiten”, zegt Taghi. “Dit is zo laf.”

Beleef opnieuw het jaar met het betrouwbaarste jaaroverzicht – bestel nu 2019: Nog een jaar


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mensen zijn gwn jaloers op wat ridouan heeft bereikt zonder voor een “baas” te werken!! Al zit ie nu vast voor de rest van zn leven zn familie en toekomstige familieleden zijn allemaal binnen en zullen nooit in financiele moeilijkheden zitten en geld blijft stromen voor hen! Ik wens hem alle sterkte toe broer!

gravatar

Mijn eerdere posting moet luiden:
Het meest belachelijke vind ik, dat nu Ridouan Taghi gearresteerd is, de media ‘verplicht’ zijn om over Ridouan T. te schrijven/spreken. Omroep Utrecht houdt zich sinds gisterenavond al aan dit ‘voorschrift’.

Reageer
gravatar

Het meest belachelijke vind ik, dat nu Ridouan Taghi gearresteerd is, de media ‘verplicht’ zijn om over Ridouan T. Omroep Utrecht houdt zich sinds gisterenavond al aan dit ‘voorschrift’.

Reageer
gravatar

Advocaat van Taghi, vertel uw klant dat het in ons land de gewoonte van zusters van boeven is om hun broer te verraden,. Dan denkt hij toch anders over zijn uitspraak.

Reageer