defotoberg / Shutterstock

Supermarkten waarschuwen boeren dat bier ook uit supermarkt komt

Supermarkten zijn een campagne gestart om boeren bewust te maken van het feit dat bier ook uit de supermarkt komt. Met de slogan ‘geen supermarkt, geen bier’, willen supermarkten de geplande blokkade van groothandels en distributiecentra tegengaan.

“Zonder supermarkten kun je geen kratjes kopen. En zonder groothandels ook geen fusten,” schrijven supermarkten dreigend. “Daar komen de boeren nog wel achter.”

Voorman Mark van den Oever van het Farmers Defence Force laat in een reactie weten nog niet te weten wat nu de volgende stap is. “Het is niet goed. We moeten wel kratjes om te drinken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Precies.

Nerd schrijft onzin. Via deze link ben ik in contact gekomen met een Hollandse bink die in Nigeria vast zit. Hij moet eerst 2000 euro betalen om bij zijn goudstaven te komen die hij daar op de bank heeft staan.

Dit heb ik hem voorgeschoten en krijg als beloning 6000 euro wanneer hij weer toegang tot zijn staven heeft.

Geweldig toch? ✨✨✨

Corrie.

gravatar

Wat is het toch een grof schandaal van voorman Mark van den Oever om het lot van de zeikboeren te vergelijken met de deportatie van onze Joodse vrienden tijdens de 2e wereldoorlog.

Kan mij niet voorstellen dat mijn Aldi met hun 🍺Schultenbräu🍺 zich inlaat met de huilie huilie-protesten van die achterlijke boeren.

De Aldi is als een rots in de branding in supermarktland.

#KickOutBoeren

Corrie.

Reageer