Studio Speld/Shutterstock.com

Lekker warm vest net niet smerig genoeg om uit te trekken en in de was te gooien

Meerdere sausvlekken en resten van een dood dier - het kan nog net

Iets meer dan een maand geleden kocht Joseline een lekker warm vest. Ze heeft het vest sindsdien ononderbroken om haar lijf gehad. Inmiddels heeft ze er drie verschillende soorten partysaus op gemorst, twee seizoenen van The Handmaid’s Tale in gekeken, er een overreden vogel in gewikkeld die na onderzoek van de dierenarts toch dood bleek te zijn, er zowel een begrafenis als een bruiloft in bezocht en zo’n zes centimeter van het capuchontouwtje opgegeten.

Toch is Joseline nog niet van plan het vest in de nabije toekomst uit te trekken. “Elke dag denk ik: misschien wordt het nu tijd voor iets zonder maden in de steekzakken of een leuk jurkje. Maar ja. Hij zit gewoon zooo lekker.”

Beleef opnieuw het jaar met het meest betrouwbare jaaroverzicht – bestel nu  2019: Nog een jaar


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *