Shutterstock / Monkey Business Images

Shutterstock / Monkey Business Images

Vrouw die kleding steelt uit Zara moet voor straf 120 uur naar zichzelf kijken in pashokjes-licht

Pijnlijk: Isabel (19) krijgt een zware straf voor het stelen van een paar topjes en een broek van de Zara. De rechter heeft bepaald dat ze voor straf 120 uur naar zichzelf moet kijken in het pashokjes-licht van de modewinkel.

“Dit is wel een van de zwaardere straffen”, vertelt de rechter. “In het felle licht wordt iedereen die ook maar een beetje ontevreden over zichzelf was, diepongelukkig. Elke porie en rimpel wordt uitvergroot en ook al ben je net op vakantie geweest, ziet iedereen er lijkbleek en dieptriest uit.”

De rechter vervolgt: “Spiegels in pashokjes zijn een soort omgekeerde lachspiegels. Iedereen die een pashokje betreedt met een leuk topje en een sprankje hoop komt naar buiten met een flinke portie zelfwalging. Een gepaste straf dus.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *