Emin Yavuz/YT.com

Disney+ verwijdert films met eend zonder broek

Disney+ gaat in zijn media-aanbod rekening houden met eigentijdse gevoeligheden. Het streamingsplatform verwijdert daarom alle films waarin een eend zonder broek voorkomt.

“We zijn al onze films nog eens terug gaan kijken”, legt Disney-woordvoerder Ruud Disney uit. “We zagen dat er in best wel veel films een volwassen eend zonder broek voorkomt, in het bijzijn van kleine eendjes die ook geen broek aan hebben. Toen die films gemaakt werden dachten we daar niet bij na, nu snappen we wel dat het problematisch is. Hij heeft een rijke oom – ook zonder broek – zodat hij vermoedelijk dacht dat hij er wel mee weg zou komen. Maar zulke openbare naaktheid komt tegenwoordig natuurlijk heel raar over.”

Naast alle films met de eend zonder broek heeft Disney+ ook de film Een Luizenleven van het streamingsplatform verwijderd. “Die is gewoon niet zo leuk.”

Geef je vrienden en familie een toekomst cadeau met De toekomst: het boek


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hoe belachelijk is dit ? Eenden lopen in de natuur ook niet met een broek. Gaan we nu terug preuts worden of wat. Als kind heb ik altijd graag Dagobert Duck enz gelezen. Zonder broek. Denk je nu dat ik als kind daar aanstoot aan nam ? Tekenfilm figuren in de vorm van een beest die dragen geen broek en/of eigenlijk ook geen kledij, daar moet toch geen sex achter gezocht worden. Ze zouden eens beter kijken naar de programma’s van tegenwoordig, die zitten vol met bloot, en al vroeg in de avond, en niet gewoon bloot, maar vulgair .

Reageer
gravatar

Bin Laden juni 25th, 2019

De lijst met Naa:kt Dames in jouw stad werd uitgebracht hier : .ly/ladies
**Naar werken gebruik punt na 3 ! vervangen de computer

gravatar

Vond het altijd al vreemd dat de eenden van Disney een jas aan hebben. Alfred Jodokus Kwak bijvoorbeeld heeft alleen een sjaal, om niet verkouden te worden neem ik aan. Hij leeft dan ook in een koud en nat land, het is een Dutchie.

Reageer
gravatar

ik vond het juist vreemd dat Donald Duck zich schaamt als hij naakt is. Als hij normaal loopt heeft hij geen broek aan, maar wel een shirt. Echter als hij naar het zwembad gaat, heeft hij enkel een zwembroek aan. Dus waarom schaamt hij zich als hij geen van beiden aan heeft?

gravatar

De preutsheid van de familie Disney is nog veel extremer dan in dit artikel wordt voorgesteld. Niet alleen wordt in de ondertiteling woorden die niet voldoen aan de eisen van de Bond Without Name, voorzien van sterretjes (bijvoorbeeld: sh*t), maar ook alle penissen worden onzichtbaar gemaakt, zelfs de hele kleintjes ter grootte van de pik van Trump.

Reageer
gravatar

Zijn gek daar bij disney heb een proef abbonement genomen maar ben er gelijk alweer klaarmee. Grootste onzin om alles te veranderen en aan te passen. Een echte eend heb toch ook geen broek aan alleen een pak met veren.