Margriet van der Linden/YT

Nerveuze Bridget durft Nederland niet om Andrés hand te vragen

Bridget Maasland is eruit: ze wil een toekomst met André Hazes. De presentatrice probeert nu moed te verzamelen om Nederland om Andrés hand te vragen.

“Ik ben een beetje traditioneel in dat soort dingen”, zegt Bridget. “Als BN’er hoort het erbij dat je om goedkeuring vraagt. Maar ik kan je wel vertellen dat ik bloednerveus ben. Wat als Nederland nee zegt?”

Bridget had al toegegeven verliefd te zijn op André, maar de twee onderzochten nog of ze echt samen verder wilden. “Samen zijn we er wel uit. Maar Nederland is een stug land, je wordt er niet zomaar geaccepteerd. Ik houd mijn hart vast.”

Geef je vrienden en familie een toekomst cadeau met De toekomst: het boek


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Gee, kunnen de vragen nog gemakkelijker? Zelfs bij een examen Inburgeringscursus moet je nog in twee talen (Nederlands en be-) het eerste couplet van het Wilhelmus weten te ‘zingen’.

Reageer
gravatar

de zoon van Andre Hazes Junior heet Andre Hazes. Volgens mij is die wel minderjarig, maar dat maakt Bridget niet uit

gravatar

De vraag is eigenlijk, ” hoe ga jij om met bindingsangst”!

De vraag welke zoeken een stuk makelijker maakt om met elkaar om te gaan en duidelijkheid te scheppen.

Rudolf, de jonge God en de oude geit grazen van hetzelfde gras.

Reageer
gravatar

Heel terecht je hart vast te houden, Bridget. Voor je weet is het Hart van Nederland en ben jij harteloos. En Nederland om André’s hand vragen… niet doen! Wij geven je niet de hele André als we met de hand kunnen volstaan. We zijn een zuinig handelsvolkje, zelfs op een stukje pols hoef je dan niet te rekenen.

Reageer