NOS Journaal/YT.com

Bloed van anti-pietdemonstranten ligt dit jaar wel weer erg vroeg op straat

Het is een ergernis van velen: het bloed van anti-pietdemonstranten ligt elk jaar weer vroeger op straat. Dit jaar al een week voor de intocht.

“Hartstikke gezellig hoor dat geweld met racistisch motief”, zegt de 42-jarige Wilma uit Den Haag. “Maar laten we het alsjeblieft beperken tot de weken dat de Sint ook echt in het land is. Dan blijft het speciaal.”

Ook de 25-jarige Elman vindt dat het bloed er weer te vroeg ligt. “Het wordt elk jaar erger. Straks gaan we al met demonstranten op de vuist in de zomer. Een verkwisting van een prachtige traditie.”

Geef je vrienden en familie een toekomst cadeau met De toekomst: het boek


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zojuist blijkt dat het gat met zijingang dat ze gemaakt hebben bij Albert Heijn volkomen overbodig was. De vrachtwagens hebben grote problemen met laden en lossen, de andere zijingang is trouwens een tochtgat. Hoewel ze maar een week of drie nodig hadden, is er al een gat van een meter breed gegraven waar geheid moet worden langs de helling naar het magazijn. Dat neemt een dag of 2. De vrachtwagenchauffeur die zich beklaagde zei dat ze beter hadden kunnen wachten tot na Nieuwjaar als het heel rustig is omdat ze er toch niet eerder aan toe komen; het werk ligt stil. Management.

Reageer
gravatar

Sinterklaas is een schandelijke katholieke indoctrinatie van kinderen. Daarom eisen wij van de Bond tegen Hersenspoeling dat de Goede Man voortaan gewoon Klaas of Nicolaas wordt genoemd.

gravatar

Naar onze mening bent u dan ook op een schandelijke Gravatar-opportunist, die nog makkelijker van schutkleur verschiet dan een gemiddelde kameleon met een onevenwichtig zenuwstelsel.

gravatar

Jaren geleden heb ik met mijn Zwarte Pieten van kleur geruild. Toen waren Wilma en Elman laaiend over mijn zwarte gezicht, zogenaamd vanwege hun bloedjes van kinderen.

gravatar

ik blijf het niet snappen waarom er nog geen kick out sinterklaas initiatief is.

Waarom accepteren we met zijn allen een katholieke bisschop die kinderen bemint en liedjes heeft als ‘Hij komt!’?

Reageer
gravatar

Pas vertelde iemand me weer stoer dat hij nergens in gelooft.
Op dezelfde plek zag ik eerder een leraar filosofie. In de klas zat er een meisje dat altijd met haar navel zat te spelen in haar naveltruitje met ringetje in haar navel. Een collega zei dat hij de les wel een keer zou overnemen. Die liet haar stapels zware bijbels aanslepen uit het magazijn. Dat is het ergste wat die kinderen zich kunnen inbeelden voor hun imago. Dat is het niveau.

gravatar

Dit jaar kwam Jan Peter Balkenende speciaal naar Zierikzee om een masterclass te geven aan de middelbare school.

gravatar

My friend Boris, Corry van alongside, naturally means that she loves blood and therefor my bloody policy. According to Reverend Paula White-Cain, my new adviser, peace-loving is a great sin of the wicked blood-hating liberals (Democrats, Ed.) and cowardly Socialists.
Only those who love Trump, love God. Corry knows that very well.